25 de ani de inovație aprinzătoare prin aniversarea Bujiilor incandescente ceramice

 

DENSO aniversează 25 de ani de când a devenit primul producător OE din lume care a creat Bujia incandescentă ceramică, conducând piața Diesel pe un nou teritoriu.

În 1991, DENSO a dezvoltat rezistența de încălzire ceramică unică din bujiile incandescente ceramice care s-a dovedit a fi mult mai rezistentă la căldură, permițând o durată de utilizare neegalată. Bujia incandescentă DENSO modernă poate ajunge acum la temperaturi extrem de ridicate până la 1.250°C.

Bujiile incandescente DENSO de calitate OE permit o preîncălzire foarte rapidă în doar 3 secunde, și o perioadă de post-încălzire prelungită de la pornirea la rece; reducând emisiile și zgomotul motorului, menținând o mai mare rezistență la eroziune – creând cea mai eficientă, fiabilă bujie incandescentă ceramică de pe piața aftermarket.

Această dedicare față de cercetare și dezvoltare din cadrul industriei a continuat, iar bujiile incandescente de la DENSO au devenit de atunci un sprijin remarcabil în industria diesel și pe piața aftermarket, datorită perioadei de utilizare mărite a acestora și a reducerii vitale de emisii.

Jason Post, Inginer de Aplicații pe piața  Aftermarket pentru DENSO a declarat, “DENSO este profund axată pe inovație, iar prima bujie incandescentă ceramică OE din lume dezvoltată acum douăzeci și cinci de ani a oferit un salt tehnologic pentru piața aftermarket pentru care DENSO este renumită la nivel mondial.”

Bujii Denso in rate online fara dobanda la Autohut.ro
Piese auto online. Bujii denso in rate

Prima bujia incandescentă ceramică OE reprezintă doar una dintre multele inovații originale ale DENSO care conduc piața – incluzând codul Qr și primul încărcător fără fir de telefon mobil integrat în autovehicul din lume, care a determinat ca DENSO să se remarce ca fiind o forță principală în inovația tehnologică din industria auto ca întreg.

Bujia incandescentă ceramice reprezintă doar o parte a gamei diversificate de bujii incandescente ceramice de calitate OE, care acoperă 91% din parcul auto și a consolidat doar 137 coduri care acoperă aproximativ 6000 de aplicații, asigurând o potrivire aproape universală pentru motoarele Diesel.

Motivați de calitate, DENSO este furnizorul OE de bujii incandescente pentru Toyota, Mitsubishi și Mazda, și aduce această calitate OE clienților săi de pe piața aftermarket. Programul DENSO pentru bujiile incandescente este lider în domeniu și ca performanță, ca urmare a moștenirii lăsate de societate drept inovatoare în sistemele Diesel OEM.

Cumpara Bujii Denso in rate online fara dobanda si livrare in 24 de ore

Share

Comments

comments

Add a Comment